HOMEPAGE VAN

Welkom op de homepage van het Radio Amateur Station PE1OPM.

Mijn station is gevestigd aan de Molenstraat 33 in het plaatsje Ossendrecht tussen Bergen op Zoom en de Belgische grens in.
De coördinaten van het station zijn N 51.23.15 en E 004.17.30 in het locatorvak JO21DJ.

Het station bestaat uit een Condor 16, een Condor 3000 UHF, een Yeasu FT897, een laptop t.b.v. CAT aansturing en log software voor de sets.
De antennes die tot het station behoren zijn een rondstaler voor 2 mtr en 70 cm en een dipool van 2 * 15 mtr, gevoed met open lijn.
Kies voor verdere informatie over de genoemde apparatuur op de betreffende link.

Ik ben redelijk actief op de HF banden, waar ik veel jaag op Lighthouse stations, Eiland stations en Special Event stations.
Samen met mijn maatje NL12339 activeren wij regelmatig EU-038 (Wadden eilanden) en EU-146 (Zeeuwse eilanden)
Daarnaast luister ik graag naar het nederlands talig net op 80 meter, en ben actief lid van DARES (zie navigatiebalk) en aangesloten bij VERON afdeling Bergen Op Zoom.

Via deze homepage wil ik laten zien waar ik zoal mee bezig ben als radio zendamateur, en daarnaast informatie geven over (ver)bouw projecten en mijn ervaringen daarmee.
Op 2 september 2006 is er een zendmachtiging cursus gestart, waar ik (PE1OPM), PE1HUC, PE1BIA en PA3FVI de organisatoren van zijn.
Via de navigeerbalk kunt U alle hande informatie vinden hierover. Ik wens de bezoeker dan ook veel leesplezier op deze homepage.

QSL KAART PE1OPM

ACHTERKANT